Over ons

Over ons

Bij BED’R Apartments ontwikkelen we privé, gemeubileerde en ruime appartementen die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van expats en zakenreizigers. We proberen uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Alle woningen zijn ontworpen met zorg en kennis van hoe tijdelijke woningen en bedrijfslocaties het beste worden benut. De focus van BED’R is om de beste service en verblijf te bieden aan onze huurders. Vooral voor degenen die buitenshuis werken. We begrijpen dat een hotel verre van ideaal is voor zakenreizen. Wij bieden huurcontracten op korte en lange termijn. We kunnen ook een huurplan op maat aanbieden, afgestemd op uw behoeften en de behoeften van uw werknemers.

Hoe zouden we BED'R omschrijven?

Hoe zouden we BED'R omschrijven?

BED’R is een jonge startup die is gegroeid uit een groter vastgoedpartnerschap genaamd de Calculus Group. We zijn ambitieus en willen onze huurders de beste service en appartementen leveren. Daarnaast streven we er continu naar om onze appartementen en meubels milieuvriendelijker en duurzamer te maken.

Welk probleem lost BED'R op?

Welk probleem lost BED'R op?

Onze ontwikkelaar zorgt ervoor dat de stad leefbaar blijft en verbetert tegelijkertijd op vele manieren. BED’R speelt daarin een grote rol. Wij geloven ook dat een groot deel van onze klanten; de expats, help de lokale economie. Wij zorgen ervoor dat deze mensen zich ook onderweg van huis thuis voelen in Groningen. Veel van onze tijd gaat in het creëren van dat huiselijke gevoel als het gaat om service, styling en ontwikkeling van de appartementen.

Beter verblijf

Beter verblijf

Bij BED’R proberen we uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Wij ontwikkelen onze eigen appartementen en studio's, ontworpen met zorg en kennis van hoe een tijdelijke woning het beste functioneert. Daarom zijn al onze appartementen privé, zeer luxe en volledig ingericht.

Betere service

Betere service

We streven ernaar om zo flexibel mogelijk te zijn. Daarom kiezen we ervoor om zowel korte als lange huurcontracten aan te bieden. Ook is het mogelijk om voor uw medewerkers een appartement te huren. We bieden graag een op maat gemaakt huurplan aan, afgestemd op uw behoeften.

Interesse in een van onze appartementen?

Neem contact met ons op!

Reviews

Kwaliteit van de dienstverlening

"Ik ben zo verbaasd over de kwaliteit van de diensten die BED'R-appartementen hun klanten bieden. Ik heb kort gezegd een appartement gehuurd en ik zou kunnen zeggen dat het BED'R-team alles zo goed heeft gedaan om me als thuis te voelen in mijn tijdelijke appartement. De hele weg vanaf het begin van het verhuurproces tot het einde voor mij om volledig aan boord te zijn in mijn nieuwe appartement verliep zo goed. Ik zou kunnen zeggen dat de appartementen mooi en best leuk zijn ingericht met veel ruimte. Het hele BED'R-team is geweldig en ik zou kunnen zeggen dat ze UITSTEKENDE diensten aan hun klanten verlenen.”

Miglena Dobrikova op Google.com
Ongelooflijke ondersteuning

"De steun van BED'R Apartments was ongelooflijk! Ik ben de sleutel van mijn appartement kwijt en kreeg om 21.30 uur onmiddellijk hulp om thuis te komen. Bedankt jongens dat je me niet op straat hebt achtergelaten :)”

Marco Moreno op Google.com
High standard

"Ik verbleef in 2 verschillende Bedr-appartementen tijdens mijn verblijf in Groningen gedurende een periode van 3 maanden. De centrale locaties zijn op loopafstand van alles wat het centrum van Groningen te bieden heeft. Beide appartementen zijn ingericht en onderhouden volgens een zeer hoge standaard. De jongens maakten het inchecken en uitchecken heel probleemloos en alle informatie over de appartementen (verwarming, wifi enz.) Is gemakkelijk te vinden in de welkomstpakketten. I will definitely be using Bedr apartments upon my return to Groningen later in the year.”

Johan Nolan op Google.com
Mooie appartementen

"We zijn onlangs naar Groningen verhuisd en hadden het geluk BED'R Apartments te vinden. Ze hadden 4 gloednieuwe appartementen die beschikbaar waren toen we aankwamen. De appartementen zijn mooi en compleet ingericht. Ze hebben ook veel ruimte. We hadden geluk en konden het ene appartement met twee slaapkamers krijgen. Het hele BED'R-team is fantastisch. Ze reageren buitengewoon snel en alle problemen die we tegenkwamen, werden dezelfde dag opgelost. Ze begrijpen absoluut de klantenservice en weten hoe ze de overgang naar een nieuwe stad / land naadloos kunnen maken.”

Ryan Hall op Google.com
Goede service

"Goede service! Ik slaagde erin mezelf tijdens het weekend buiten te sluiten en in minder dan een uur hielpen ze me er weer in!”

Isabel Yagua op Google.com
Heel blij

"Wij proberen altijd via BED'R appartementen te verhuren en checken altijd eerst de beschikbaarheid wanneer we op zoek zijn naar appartementen. De appartementen zijn prachtig. Geweldige service, altijd erg vriendelijk en behulpzaam. We verhuren momenteel 5 appartementen via BED'R en we zullen er meer krijgen. Erg blij met deze jongens!!”

Kim Nijboer op Google.com
Great care for their tenants

"Ik heb een appartement van BED‘R Apartments gehuurd om te studeren in Groningen. Ze geven veel om hun huurders. Als er problemen zijn, helpen ze onmiddellijk. Het appartement was zeer modern en alles leek van goede kwaliteit. Ik zou het zeker aanbevelen.”

Paula Meisterknecht op Google.com
Professionaliteit

"Een zeer professionele en goede service die ook op korte termijn snel antwoord en hulp biedt. Ik zou de service zeker niet alleen aanbevelen, maar ik zou deze service ook weer gebruiken.”

Sergio Mendes op Google.com
Kwaliteit

"In mijn ervaring stellen ze de huurders op de eerste plaats en bieden ze een geweldige responsieve service. Eventuele problemen, de agent of het onderhoudsteam zijn binnen enkele dagen direct ter plaatse!”

Dany Amin op Google.com
Echte professionals

"Nadat ik weer naar Groningen was verhuisd, kwam ik via enkele collega's in aanraking met BED'R. Vanaf de eerste benadering tot het overhandigen van de sleutels (10 maanden later) was alles aan BED'R eenvoudig en professioneel. Ik heb mezelf zelfs buitengesloten en met behulp van de WhatsApp-chat kwam een zeer vriendelijke medewerker me te hulp. De kwaliteit van het appartement was fantastisch. Geen klachten. Iets duurder dan traditionele verhuur van gemeubileerde accommodatie, maar kwaliteit en service wegen zwaarder dan de iets hogere kosten.”

Robert Nelson op Google.com
Genoten van mijn verblijf

"Herald and Nick do a great job; the apartments are clean and modern They were super helpful and attentive to my requests. Really enjoyed staying in their units and appreciated the excellent service. This from one (me) whom travels a lot.”

Thor Solberg op Google
Super behulpzaam

"Bedr-appartementen hielpen me in de Corona-crisis door me te helpen een appartement te vinden terwijl ik op de Intensive Care werkte. Super behulpzame en vriendelijke mensen. Als ik mailde had ik vaak binnen een uur antwoord en was alles geregeld. Het appartement was erg luxe. Volledig uitgerust. Echt heel blij mee! Bedankt Bedr! Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen :)”

Charlotte de Meester op Google