Appartementen Groningen

Boterdiep Plaza Mantequilla

Deze verborgen schoonheid bevindt zich in een voormalige dansschool die in de 19e eeuw een kerk was. De oude bakstenen muren rondom het complex geven de huizen in mediterrane stijl een serene en zonnige uitstraling. Er zijn 7 huizen binnen de kerkmuren en een ruime, mediterrane tuin. Als u eenmaal door de poorten van "Plaza Mantequilla" loopt, waant u zich in het zonnige Spanje, terwijl u eigenlijk op loopafstand bent van het centrumplein van Groningen, de Grote Markt.

Bekijk onze 7 appartmenten

Boterdiep Wigbold

Het voormalige monumentale hardhout kapgebouw uit de achttiende eeuw is getransformeerd tot 21 luxe volledig gemeubileerde appartementen en ongeveer 630 m2 commercieel vastgoed met een groot terras aan de laadkade. Dit alles is gedaan met de nadruk op de rijke geschiedenis van de locatie en het gebouw. Het Boterdiep ligt midden in het centrum van Groningen.

Bekijk onze 21 appartmenten

Carolieweg Pakhuis

Hoewel de naam van de straat u anders doet denken, was de Carolieweg vroeger een straat voor mannen, de “Keerelsweg”. Dit pakhuis uit 1885 ligt verscholen achter de talrijke winkels en restaurants in de Carolieweg, en is daardoor een zeer rustige ruimte in het hart van Groningen. We hebben in dit gebouw 4 ruime appartementen met twee slaapkamers ontwikkeld en ingericht om het vintage, oude pakhuisgevoel te hebben!

Bekijk onze 4 appartmenten

Carolieweg Herenhuis

Ook in de Carolieweg staat dit splinternieuwe - maar toch klassiek ogende Townhouse, of “Herenhuis” zoals wij het noemen. Deze eyecatcher ligt midden in het hart van Groningen, met tal van winkels en restaurants op steenworp afstand. We hebben de voorheen twee afzonderlijke gebouwen volledig getransformeerd tot één herenhuis met 2 commerciële ruimtes en 6 ruime, luxe en volledig gemeubileerde appartementen met één slaapkamer.

Bekijk onze 6 appartmenten

Dirk Huizingastraat

Dirk Huizenga was hoogleraar fysiologie en werd later rector magnificus van de Rijksuniversiteit Groningen. In dit pand wonen al jaren studenten van dezelfde universiteit en inmiddels hebben we het pand volledig gerenoveerd en getransformeerd tot 9 luxe studio's en appartementen. Dit zijn de kleinste van de BED'R appartementen, maar ze zijn toch van alle gemakken voorzien en erg gezellig!

Bekijk onze 9 appartmenten

Haddingestraat

Dit gebouw, daterend uit 1920, is gebouwd in een typisch Nederlandse architectuur genaamd de “Amsterdamse school”. Tijdens de renovatie hebben we één laag in dezelfde stijl toegevoegd, waardoor de bovenste verdieping echt hoge plafonds en een ruimtelijk gevoel krijgt. De Haddingestraat is een zijstraat van de Vismarkt, waardoor dit complex het meest centrale van de BED’R Appartementen is. Het gebouw bevat 4 hoogwaardige, luxe appartementen, volledig gemeubileerd en goed uitgerust.

Bekijk onze 4 appartmenten

Kerklaan

De Kerklaan, voorheen bekend als de "groene laan", dateert uit circa 1560 en fungeerde toen als laan door de tuinen aan de noordkant van Groningen. Later veranderde de functie van de weg in het pad naar de nabij gelegen "Nieuwe Kerk". Toen werd de weg bekend als de Kerklaan. Dit pand is gelegen op een geweldige locatie in Groningen met het stadscentrum, tal van winkels, restaurants en het park "Noorderplantsoen" op korte loopafstand. We hebben dit pand volledig getransformeerd tot 4 ruime, luxe en volledig ingerichte appartementen.

Bekijk onze 4 appartmenten

S.O.J. Palmelaan

Dit appartementencomplex is ontwikkeld in 1991, ontworpen door architectenbureau Verheijen, Heuer en de Haan. Het complex bevat in totaal 58 appartementen, waarvan er 32 worden opgewaardeerd en getransformeerd tot luxe volledig gemeubileerde appartementen die gefaseerd beschikbaar komen voor huurders. Het complex is gelegen in de wijk 'Hoornse Meer' op slechts 100 meter afstand van de prachtige recreatieplas van Groningen.

Bekijk onze 6 appartmenten

Nieuwe Boteringestraat

Een van onze favoriete BED’R locaties ligt tussen het stadspark, het Noorderplantoen en het centrum van Groningen. Dit complex bevat 13 high-end appartementen en veel (gedeelde en privé) buitenruimte! Eigenlijk zijn geen van de appartementen in dit gebouw hetzelfde, wat het een erg leuke en interessante BED'R locatie maakt. We hebben echt ons best gedaan om de gevel van dit gebouw in zijn oorspronkelijke vorm te herstellen, waardoor het leek alsof het er altijd zo uitzag.

Bekijk onze 17 appartmenten

Noorderbinnensingel

Direct aan het Noorderplantsoen ligt dit oude pakhuis waar we 11 ruime appartementen met één slaapkamer van hebben gemaakt. Vrijwel alle appartementen hebben een eigen buitenruimte, waardoor het echt een rustige en stille locatie is om in te wonen. Net als de meeste BED’R Apartments-complexen functioneert dit gebouw volledig zonder gas. We hebben veel zonnepanelen op het dak geplaatst en de appartementen worden verwarmd door middel van elektrische vloerverwarming. Toekomstbestendig!

Bekijk onze 11 appartmenten

Tuinbouwstraat

In dit appartementengebouw met 14 appartementen is het voor BED’R allemaal begonnen. Het was ooit een autoreparatiewerkplaats genaamd "Nash Automobielen", die je nog steeds kunt zien aan de voorkant van het gebouw. De appartementen zijn allemaal ruim en compleet ingericht, de meeste hebben zelfs een eigen buitenruimte. Het pand is gelegen nabij het Noorderplantsoen en is gelegen in een rustige, vriendelijke buurt.

Bekijk onze 10 appartmenten

W.A. Scholtenstraat

Willem Albert Scholten, waarnaar deze straat is vernoemd, was de eerste landbouwindustrieel ter wereld. Hij droeg ook een groot aantal zeer beroemde gebouwen bij aan de stad Groningen, waarvan er één, het Scholtenhuis, een belangrijke rol speelde bij de bevrijding van Groningen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dit BED’R appartementengebouw bevat 4 luxe appartementen met 2 slaapkamers en een BED’R Business kantoor op de begane grond.

Bekijk onze 4 appartmenten

Wipstraat

Last but zeker not least is dit drie verdiepingen tellende gebouw in het levendige Ebbingekwartier. Gebouwd in 1911 als het hoofdkantoor van de krant, bevat het nu 3 luxe appartementen en een over-the-top dakterras met buitendouche! We hebben echt geprobeerd om deze een extra sexy touch te geven, met badkuipen in de slaapkamers en op maat gemaakte kastenwanden.

Bekijk onze 3 appartmenten

Reviews

Kwaliteit van de dienstverlening

"Ik ben zo verbaasd over de kwaliteit van de diensten die BED'R-appartementen hun klanten bieden. Ik heb kort gezegd een appartement gehuurd en ik zou kunnen zeggen dat het BED'R-team alles zo goed heeft gedaan om me als thuis te voelen in mijn tijdelijke appartement. De hele weg vanaf het begin van het verhuurproces tot het einde voor mij om volledig aan boord te zijn in mijn nieuwe appartement verliep zo goed. Ik zou kunnen zeggen dat de appartementen mooi en best leuk zijn ingericht met veel ruimte. Het hele BED'R-team is geweldig en ik zou kunnen zeggen dat ze UITSTEKENDE diensten aan hun klanten verlenen.”

Miglena Dobrikova op Google.com
Ongelooflijke ondersteuning

"De steun van BED'R Apartments was ongelooflijk! Ik ben de sleutel van mijn appartement kwijt en kreeg om 21.30 uur onmiddellijk hulp om thuis te komen. Bedankt jongens dat je me niet op straat hebt achtergelaten :)”

Marco Moreno op Google.com
High standard

"Ik verbleef in 2 verschillende Bedr-appartementen tijdens mijn verblijf in Groningen gedurende een periode van 3 maanden. De centrale locaties zijn op loopafstand van alles wat het centrum van Groningen te bieden heeft. Beide appartementen zijn ingericht en onderhouden volgens een zeer hoge standaard. De jongens maakten het inchecken en uitchecken heel probleemloos en alle informatie over de appartementen (verwarming, wifi enz.) Is gemakkelijk te vinden in de welkomstpakketten. I will definitely be using Bedr apartments upon my return to Groningen later in the year.”

Johan Nolan op Google.com
Mooie appartementen

"We zijn onlangs naar Groningen verhuisd en hadden het geluk BED'R Apartments te vinden. Ze hadden 4 gloednieuwe appartementen die beschikbaar waren toen we aankwamen. De appartementen zijn mooi en compleet ingericht. Ze hebben ook veel ruimte. We hadden geluk en konden het ene appartement met twee slaapkamers krijgen. Het hele BED'R-team is fantastisch. Ze reageren buitengewoon snel en alle problemen die we tegenkwamen, werden dezelfde dag opgelost. Ze begrijpen absoluut de klantenservice en weten hoe ze de overgang naar een nieuwe stad / land naadloos kunnen maken.”

Ryan Hall op Google.com
Goede service

"Goede service! Ik slaagde erin mezelf tijdens het weekend buiten te sluiten en in minder dan een uur hielpen ze me er weer in!”

Isabel Yagua op Google.com
Heel blij

"Wij proberen altijd via BED'R appartementen te verhuren en checken altijd eerst de beschikbaarheid wanneer we op zoek zijn naar appartementen. De appartementen zijn prachtig. Geweldige service, altijd erg vriendelijk en behulpzaam. We verhuren momenteel 5 appartementen via BED'R en we zullen er meer krijgen. Erg blij met deze jongens!!”

Kim Nijboer op Google.com
Great care for their tenants

"Ik heb een appartement van BED‘R Apartments gehuurd om te studeren in Groningen. Ze geven veel om hun huurders. Als er problemen zijn, helpen ze onmiddellijk. Het appartement was zeer modern en alles leek van goede kwaliteit. Ik zou het zeker aanbevelen.”

Paula Meisterknecht op Google.com
Professionaliteit

"Een zeer professionele en goede service die ook op korte termijn snel antwoord en hulp biedt. Ik zou de service zeker niet alleen aanbevelen, maar ik zou deze service ook weer gebruiken.”

Sergio Mendes op Google.com
Kwaliteit

"In mijn ervaring stellen ze de huurders op de eerste plaats en bieden ze een geweldige responsieve service. Eventuele problemen, de agent of het onderhoudsteam zijn binnen enkele dagen direct ter plaatse!”

Dany Amin op Google.com
Echte professionals

"Nadat ik weer naar Groningen was verhuisd, kwam ik via enkele collega's in aanraking met BED'R. Vanaf de eerste benadering tot het overhandigen van de sleutels (10 maanden later) was alles aan BED'R eenvoudig en professioneel. Ik heb mezelf zelfs buitengesloten en met behulp van de WhatsApp-chat kwam een zeer vriendelijke medewerker me te hulp. De kwaliteit van het appartement was fantastisch. Geen klachten. Iets duurder dan traditionele verhuur van gemeubileerde accommodatie, maar kwaliteit en service wegen zwaarder dan de iets hogere kosten.”

Robert Nelson op Google.com
Genoten van mijn verblijf

"Herald and Nick do a great job; the apartments are clean and modern They were super helpful and attentive to my requests. Really enjoyed staying in their units and appreciated the excellent service. This from one (me) whom travels a lot.”

Thor Solberg op Google
Super behulpzaam

"Bedr-appartementen hielpen me in de Corona-crisis door me te helpen een appartement te vinden terwijl ik op de Intensive Care werkte. Super behulpzame en vriendelijke mensen. Als ik mailde had ik vaak binnen een uur antwoord en was alles geregeld. Het appartement was erg luxe. Volledig uitgerust. Echt heel blij mee! Bedankt Bedr! Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen :)”

Charlotte de Meester op Google